mandag 21. juni 2010

Referat Møte i Arbeidsgruppa 21/6

Tilstede: Øystein, Martin, Arthur, Henry og Birgitte
Informasjon: 
  • 20 Kindle DX ankommet
  • 3 iPad bestilt, betalt og underveis (ankommer medio juli) - Martin og Øystein får beskjed per sms om at iPadene kan hentes ved UB så fort de er ankommet (åpningstider sommer)
  • 10 iPader kjøpes inn så fort de foreligger i norsk versjon. Arthur koordinerer/bestiller via IT. UB-leder sender notat ang. økonomiske rammer til LA2020).
Vi diskuterte fordeling av lesebrettene for høstsemesteret. Martin og Øystein var enige om å prøve ut 10 Kindle DX hver på sine respektive kurs. Dette blir et prøveprosjekt, som kan gi ideer og innspill til et mer forskningsbasert prosjekt som også inkluderer iPadene i vårsemesteret.

Til utprøvingen i høstsemesteret kan det utarbeides en liten spørreundersøkelse (vi kan diskutere/komme med innspill om dette på bloggen). Videre planlegging og prosjektbeskrivelse for vårprosjektet, ser vi på utover høsten

Arbeidsgruppa ser ikke behov for noen form for kontrakt mellom prosjekt og student i forbindelse med prosjektet. Brettene registreres og lånes ut i Bibsys.

Martin og Øystein gir UB beskjed primo august om behov og ønsket assistanse til utprøving av brett i høstsemesteret. Begge ser på boktitler som kan være aktuelle for brett.

Vi diskuterte også om vi kan få til en form for "gavekort" i forbindelse med brettutlånet, der studentene oppretter sin egen Amazonkonto og evt for noe midler til innkjøp av dokumenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar