onsdag 5. januar 2011

Praktisk informasjon for lånere av Kindle DX


På Universitetsbibliotekets lesebrettblogg finnes det veiledninger og annen nyttig informasjon når det gjelder bruk av Kindle DX. På lesebrettet ligger det også et dokument fra Amazon som går gjennom de viktigste funksjonene.

Lånetid: Lånetid for Kindle DX er 2 uker, hvis ingen andre brukere har reservert brettet er det mulig å fornye på vanlig måte

Innhold: Lesebrettet er knyttet til en Amazon konto som eies av Universitetsbiblioteket. En del bøker som er kjøpt av UBA vil være tilgjengelig på brettet. Du kan selv registrere lesebrettet på egen konto i Amazon. Kjøp du gjør vil da bli belastet eget kredittkort og bøkene vil være tilgjengelig for deg også etter brettet er levert. Kindlebøker kan leses på pc, mac, ipad og iphone i tillegg til Kindle. Du kan også kopiere dokumenter og artikler til lesebrettet ved hjelp av USB kobling. Lesebrettet fungerer som en USB minnepinne og filer kan kopieres på vanlig måte. Dokumenter må kun kopieres til katalogen Documents. Artikler i PDF format fra UB's tidsskriftarkiv kan kopieres til Kindle DX. Hos leverandøren Elsevier kan du laste ned artikler i mobipocket format som er god å lese på Kindle DX.

Videre lesing:

Universitetsbiblioteket vil gjerne ta imot dine synspunkter og spørsmål når det gjelder Kindle DX. Lykke til med bruk av Kindle DX !

Universitetsbiblioteket i Agder

1 kommentar: