torsdag 3. februar 2011

Shakespeare på brett

Foto: Blogkindle.com
I samarbeid med Roy Tommy Eriksen og Frida Forsgren tilbyr Lesebrettprosjektet ti av studentene ved English Renaissance Culture in Context pensum på brett. Studentene skal i vår utforske hvordan det er å lese om rennessansekunst og Shakespearestykker på Lesebrettet Kindle DX. Dette gjøres ved at studentene oppretter en Amazon-konto og kjøper tre Shakespeare-skuespill for $2 per stykk. De laster også ned Tomas Dekkers: The Shoemaker's Holiday kjøper: The Classical Language of Architecture by Sir John Summerson for $11.

Det blir spennende å se hvordan studentene erfarer det er å lese og arbeide med Shakespeare på digitale lesebrett.

2 kommentarer:

  1. Skal bli interessant å se hvilke tilbakemeldinger studentene kommer med. Mistenker at selve lesingen kommer til å greit, mens det å ta notater/bruke teksten under forelesning kan være litt tungvint. Uansett et spennende prosjekt!

    SvarSlett
  2. Enig i at det er dette med notater og selve "studeringen" som er utfordringen når det gjelder pensum på brett. Det fins markerings/notatmuligheter på brettet, men det blir jo no annet enn de tradisjonelle gule lappene og "krotingen" i margen! Kan brett likevel erstatte papir på sikt, hva tror du?

    SvarSlett