mandag 4. april 2011

Bokskya lansert

Bokskya lansert i dag. Jan Omdahl skiver i en kommentar i Dagbladet i dag  at det ikke bare er navnet som er trøblete med Bokskya. " Dagen i dag skulle være merkedag for den norske eboka. Den norske Bokdatabasen, bokbransjens store fellessatsing på salg av ebøker, åpner de digitale dørene til tjenesten Bokskya. Men tilbudet er langt fra komplett, og ganske forvirrende for en ebokkjøper."
Forbrukeren var forespeilt å "få alt på ett sted" - det er ikke slik det er i dag, dessverre!

1 kommentar:

  1. Hei: jeg gjorde et forsøk på å teste funksjonalitet når det gjelder denne nye norske tjenesten. Privat er jeg en meget fornøyd bruker av Kindle 3. Som kjent er det nesten for lett å kjøpe bøker til denne, det tar under et minutt fra kjøpet er utført i den integrerte bokhandelen til boka er tilgjengelig på brettet. Ulempen er en viss innelåsing i forhold til Amazons tilbud. Bøker uten DRM og artikler kan likevel lett lastes over på Kindle.

    Jeg synes problemene som er beksrevet med Bokskya/ norske bokhandler har vært overdrevet. Jeg registrerte meg hos Bokkilden og Bokskya slik at det var en lenke mellom kontoene og lastet ned en gratis e-bok til iPaden i løp av 10 minutter uten tekniske pronblemer av noen art. Lesing av boken på boken på iPad via Bokskya fungerer bra, nesten på nivå med Kindle og iBooks applikasjonene.

    Bøkene kan også lastes ned på lesebrett som støtter Adobe Digital Editions (gjelder ikke Kindle). Dette medfører en del plunder og heft en må ha Adobe.id og aktivisere pc og brett.

    Arthur

    SvarSlett